Tuotetarrat

Tuotetarra on tärkeä osa tuotteen imagoa

Hyvä tarra kiinnittää kuluttajan huomion ja auttaa erottumaan, houkuttelee ostamaan ja kertoo oleellisen tuotteen sisällöstä, käytöstä ja säilyvyydestä. Hyvä tarra myös toimii, kuten on tarkoitettu: se pysyy paikallaan pakkasessa, kosteissa olosuhteissa, auringossa jne.

V-S Laatutarra Oy:llä on pitkä kokemus tarrojen valmistamisesta sekä materiaalien ja värien valitsemisesta käyttötarkoituksen mukaan. Valmistamme tarroja eri aloille elintarviketeollisuudesta alkoholiteollisuuteen ja kosmetiikkateollisuudesta kemianteollisuuteen. Tekniikkamme on monipuolista ja materiaalivalikoimamme laaja, joten vaihtoehtoja on lukemattomia! Myös monenlaiset tehosteet, kuten foliointi ja silkkivärit, kuuluvat tarjontaamme.

Monikerrostarra koostuu tarrakalvoista, joiden liimapinnatkin ovat painettavissa. Avattavaan tarraan saadaan moninkertainen tietomäärä. Se on kätevä ratkaisu myös kampanjatarraan, jonka yksilöllisen arvontanumeron on pysyttävä piilossa ennen ostamista.

Digipainetulla tarralla erilaisten sesonki- ja kieliversioiden tekeminen käy kätevästi. Samoin uusintapainoksiin tehtävät muutokset on helppo toteuttaa. Tarroihin voidaan myös lisätä muuttuvaa tietoa esimerkiksi juokseva numerointi.

Liuotinvärit ovat kestoltaan erinomaisia. Tarrojen lakkaus tai laminointi on tarpeen vain harvoin, mikä näkyy myös kustannuksissa. Laaja väriavaruus ja erittäin tarkka jälki tekevät valokuva-aiheisista painatuksista tyylikkäitä ja myyviä.

Tyylikkääseen lopputulokseen vaikuttaa muukin kuin laadukas painatus!

Voimme esim. sulauttaa tarran tuotteeseen sävyttämällä pohjan täsmälleen ympäröivän värin mukaiseksi tai valitsemalla läpinäkyvän tarramateriaalin. Lasin kirkas laminointi antaa tuotetarrallesi paitsi suojan myös viimeistellyn ulkonäön.